Organiseer je een feest? Dan kan de koffie niet ontbreken! BAKAbar denkt met je mee en zorgt voor het best passende antwoord op jouw koffievraag. meer info over onze koffietrailer

Ben je benieuwd naar het verhaal achter koffie? Wil je zélf eens een mooi figuurtje schenken in latte of cappuccino? BAKAbar werkt voor jou een workshop op maar uit. meer info over de workshops

Koffietrailer

Koffie op een beursstand, allerlei lekkers op een babyborrel of koffie à volonté op jouw buurt- of bedrijfsfeest? Of zoek je een koffiebar voor een festival, markt of event?
Neem contact met ons op en we werken een voorstel uit.

We werken samen met jou
het ideale koffie-antwoord uit.

Met onze handige koffietrailer zijn we in no-time klaar om je te bedienen. Het enige wat we nodig hebben is elektriciteit en water. Voor al de rest zorgen wij.

Neem contact met ons op

Workshops

Ben je net als ons geboeid en gebeten door koffie? We dompelen jou graag onder in de wondere wereld van de barista. Ontdek de finesses van specialty coffee en leer hoe je thuis een perfect kopje kan zetten.

Wil je graag zelf aan de slag? Neem dan plaats achter de espressomachine! We leren je hoe je een lekkere espresso zet. Na wat oefening kan je mooie latte art – de figuurtjes in het melkschuim – tevoorschijn toveren.

Ontdek de wereld
achter de koffie.

Een workshop voor collega’s, vrienden of familie? Neem contact met ons op en we werken een voorstel uit.

Neem contact met ons op

Advertentie